Algemene praktijkinformatie

OPENINGSTIJDEN:

In de regel zijn wij op werkdagen geopend van 08:00 – 18:00. Drie avonden per week zijn wij geopend tot 20:00.

(Sommige collega’s werken part-time en zijn niet de volledige week aanwezig)

BEREIKBAARHEID:

De praktijk is uitstekend bereikbaar met bus en tram. Voor de deur is veelal, betaalde, parkeergelegenheid aanwezig (sector 50, betalen met PINpas of creditcard).

ROLSTOELTOEGANKELIJKHEID:

De praktijk op de Heemraadssingel is door een aantal stoeptreden niet rolstoelvriendelijk. Individuele afspraken voor rolstoelafhankelijke cliënten kunnen wel gemaakt worden in het Gezondheidscentrum Nieuwe Westen, Tidemanstraat 91. Ons trainingscentrum in Recreatiecentrum Oostervant is wel goed rolstoeltoegankelijk.

AFSPRAAK MAKEN:

U kunt met of zonder verwijzing een afspraak maken voor een behandeling; bij de eerste afspraak zullen wij ook tijd kwijt zijn aan de administratie. Wij vragen u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Is de Nederlandse taal voor u een probleem: wij vinden het prettig als u iemand meeneemt die ons kan helpen. Een afspraak maken kan telefonisch of direct in onze praktijk.

Telefonisch zijn wij het beste bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 12:00 uur.

Contactgegevens:
Fysiotherapie Heemraadssingel
Heemraadssingel 174
3021 DL Rotterdam
Tel: 010 – 477 40 14
@: info@fysiotherapieheemraadssingel.nl

Wij streven ernaar U binnen 5 werkdagen van dienst te zijn.

VERVOLGAFSPRAAK

Afspraken maakt u meestal gelijk bij uw therapeut. Als u een afspraak wilt annuleren of wijzigen: bel of mail ons dan zo vlug mogelijk (voor contactgegeven zie boven).

Houdt u er rekening mee dat een afspraak die niet minimaal 24 uur van te voren is afgezegd (of na het weekend voor maandag 09:00 uur indien u op maandag een afspraak heeft), doorberekend kan worden.

Telefonisch zijn wij het beste bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 12:00 uur.

VERDERE INFORMATIE:

Indien u uitgebreide informatie wilt, maak dan gerust een belafspraak. Wij bellen u op een geschikt tijdstip graag terug.